Povesti de groaza in Sanduleni! A venit beat crita, si-a batut ambii parinti, dupa care a dat foc la casa

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti au dispus, la data de 08.12.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C. VASILE, pentru săvârșirea unei infracţiuni de distrugere şi a două infracţiuni de violenţă în familie.

incendiu-bacauÎn fapt, potrivit probatoriului administrat, a rezultat că în data de 28.11.2016, şi-a lovit părinţii, respectiv pe C. I. şi C. M., cauzându-le suferinţe fizice, iar apoi a incendiat imobilul proprietatea acestora, imobil situat în com. Sănduleni, jud. Bacău. Prejudiciul a fost evaluat la 10.000 lei, sumă ce reprezintă atât contravaloarea distrugerilor provocate locuinţei, dar şi contravaloarea bunurilor aflate în interior (haine, mobilier).

Cei doi bătrâni mai au patru fete, iar una dintre ele are casă în aceeași curte cu ei. Oamenii spun că bărbatul nu și-a făcut niciun rost, așa că locuia cu părinții. Incidentul a avut loc la căderea serii, după ce fiul bătrânilor a venit acasă băut și pus pe scandal. Chiar sora lui a văzut cum locuința e cuprinsă de flăcări și a sunat la 112.

În data de 08.12.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti a înaintat Judecătoriei Oneşti propunerea de arestare preventivă a inculpatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă a sa pe o durată de 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *