E prima data cand se intampla asa ceva in judetul Bacau, de la Revolutie incoace!

Alegerile parlamentare de ieri au stabilit, oficial, o noua premiera pentru judetul Bacau. Practic, PSD conduce judetul in totalitate. Este prima data de la Revolutie incoace, cand PSD detine in acelasi timp functia de primar al municipiului resedinta de judet, de presedinte a Consiliului Judetean si, prin prisma rezultatelor, va detine si controlul Guvernului, numind cel mai probabil prim-ministrul.

psd-bacau

PSD Bacau

Astfel, PSD va numi directorii din toate institutiile bacauane, subordonate Guvernului. Avand in vedere ca detine si presedintia Consiliului Judetean si primaria Bacaului, social-democratii vor controla in totalitate judetul, urmand sa decida soarta tuturor investitiilor, fara a se mai putea plange de opozitie. Ramane de vazut ce vor face pentru judet in urmatorii patru ani, cel putin.

PSD a reusit in Bacau un scor de 52,95% la Camera Deputatilor si 53.08% la Senat, mult peste media nationala, urmand sa aiba, cel mai probabil 6 din cei 10 deputati si 2 din cei 4 senatori alocati judetului Bacau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *