Corneliu Iacobov, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul Rafo-Onesti, va fi eliberat azi din inchisoare

iacobovOmul de afaceri bacauan Corneliu Iacobov, condamnat, în 2012, la şapte ani de închisoare în dosarul Rafo-Oneşti, va fi eliberat, marţi, de la Poarta Albă.

Judecătoria Medgidia a decis, pe 6 decembrie, eliberarea condiţionată a lui Corneliu Iacobov, cu drept de contestaţie în trei zile pentru procurorii DIICOT. Anchetatorii nu au contestat măsura, astfel că omul de afaceri va fi eliberat.

Corneliu Iacobov, cunoscut şi ca “Împăratul Moldovei”, a fost condamnat, în 2012, la şapte ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu, spălare de bani şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, în dosarul prejudicierii Rafo-Oneşti cu 24 de milioane de lei.

 

2 Comments on “Corneliu Iacobov, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul Rafo-Onesti, va fi eliberat azi din inchisoare

  1. S-a recuperat prejudiciul? Eu unul l-as tine incarcerat pana se recupereaza ultimul banut. Si munca in penitenciar (sau afara) pentru plata consumului pe care-l face cat sta inchis. E atat de greu? Nu cred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *